+383(0)48/999-559 [email protected]

Një traditë mirëbesimi

Kontakto një nga agjentët tanë

Telefon: +383(0)48/999-559
Facebook: NUOVO
Instagram: nuovo.limited
Email: [email protected]

Për ne

NUOVO është ombrellë e disa kompanive që kanë funksionuar në Kosovë për mbi 20 vite.

Ekipi ynë sjellë një eksperiencë të gjatë në disa fusha të ndryshme – duke filluar nga  qarkullimi i pasurive të patundshme, ndërmjetësimi, investimi, menaxhmenti dhe konsulenca.

NUOVO është ndërthurje e eksperiencës me trendet e reja; e tradicionales me modernen.

Ndërmjetësim

Ekipi ynë sjellë një eksperiencë të gjatë në fushën e ndërmjetësimit dhe ju ndihmon të shndërroni idetë tuaja në biznese konkrete dhe profitabile.

Investim

NUOVO është sipërmarrje investive e cila është e gatshme të investojë në projekte të ndryshme të interesit të përbashkët.

Menaxhment

Ne ofrojmë shërbime të menaxhimit të pronave tuaja, duke ju mundësuar mirëmbajtjen dhe kthimin e tyre në asete profitabile.

Konsulencë

Shërbimi ynë i konsulencës fokusohet në mbështetjen e klientëve tanë në çështjet ligjore dhe ato të komunikimit.

Kontakti

+383(0)48/999-559

adresa

Prishtinë 10000